Obecny właściciel Piekarni Jerzy Rek posiada tytuł mistrza w piekarnictwie i od trzech dekad prowadzi piekarnię REK. Przez ten czas miał okazję poznać swoich klientów i ich potrzeby. Dziś wielopokoleniowa tradycja Piekarni REK procentuje przepysznym chlebem i innymi wyrobami, które odpowiadają podniebieniu nawet najbardziej wymagających klientów, w każdym wieku. Ich atutami są: wysoka jakość wyrobów, tradycyjna receptura, brak polepszaczy oraz certyfikaty HACCP i ISO.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
128 | 4.5 / 5 | |
restaurantguru | 123 | 4.5 / 5 |
Poniedziałek |
06:00–22:00 |
Wtorek |
06:00–22:00 |
Środa |
06:00–22:00 |
Czwartek |
06:00–22:00 |
Piątek |
06:00–22:00 |
Sobota |
06:00–22:00 |
Niedziela | - |