Piekarnia i Cukiernia Podlaska powstała w 1993 roku i do roku 2010 funkcjonowała pod szyldem „Croissant”. Działalność położona jest w Drohiczynie nadcBugiem w województwie podlaskim. Od początku działalności oprócz wyrobów piekarniczych piekarnia produkuje też wyroby cukiernicze. Sukces ich produktów kryje się przede wszystkim w naturalnych składnikach i tradycyjnych recepturach wypieków. Od samego początku działalności uwagę skupiali na tym, aby ich wyroby powstawały według tradycyjnych receptur. Dlatego też chleb wyrabiany jest na zakwasie co gwarantuje mu niepowtarzalny aromat i niezapomniany smak.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
23 | 4.7 / 5 | |
8 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–13:00 |
Wtorek |
08:00–13:00 |
Środa |
08:00–13:00 |
Czwartek |
08:00–13:00 |
Piątek |
08:00–13:00 |
Sobota | - |
Niedziela | - |