Wiejski Cheb na Zakwasie to miejsce gdzie własnoręcznie produkowany jest wiejski, domowy chleb pieczony w tradycyjnym piecu opalanym drewnem. W piecu chlebowym wypiekają również pyszne słodkie bułki drożdżowe oraz piróg gryczany. Według właścicieli żytni chleb na zakwasie najlepiej smakuje z domowym smalcem lub mięsnym smarowidłem oraz z ogórkami kiszonymi. Wszystkich chętnych spróbowania tego regionalnego wyrobu zapraszamy pod adres Guciów 21. Lokal czynny jest od poniedziałku do soboty od 10:00 do godziny 6:00 po południu.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
64 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–20:00 |
Wtorek |
09:00–20:00 |
Środa |
09:00–20:00 |
Czwartek |
09:00–20:00 |
Piątek |
09:00–20:00 |
Sobota |
09:00–20:00 |
Niedziela | - |