Piekarnia "Okraska" z Sochaczewa to rodzinna, wielopokoleniowa piekarnia, w której powstają tradycyjne, ekologiczne wypieki na naturalnym zakwasie. Zakwas do chleba uzyskiwany jest poprzez naturalną pięciofazową fermentację. W piekarni "Okraska" można zakupić wiele gatunków chleba (gryczany, orkiszowy, żytni ze słonecznikiem) bułek, bagietek, rogalików, pączków czy drożdżówek. Pieczywo jest ekologiczne certyfikowane, z surowców BIO. Specjalnością piekarni są "Faworki Babci Zosi" z jedynego w swoim rodzaju rodzinnego przepisu. Kontakt: tel. 46 862 50 03, email: ekopieczywo@gmail.com.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
52 | 4.7 / 5 | |
restaurantguru | 49 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek |
05:00–16:00 |
Wtorek |
05:00–16:00 |
Środa |
05:00–16:00 |
Czwartek |
05:00–16:00 |
Piątek |
05:00–16:00 |
Sobota |
05:00–13:00 |
Niedziela | - |