Ferment to pierwsza rzemieślnicza piekarnia w Zielonkach. Mieści się przy ulicy Paryskiej 2. Czynna jest w dni robocze, od poniedziałku do soboty. Firma piecze chleb i wg opinii większości klientów robi to najlepiej, jak potrafi. Działa niespełna rok, ale już zdążyła zdobyć serca wielu klientów - smakoszy chleba. Pieczywo powstaje tylko i wyłącznie z naturalnego zakwasu i najlepszej mąki, wypiekane jest na miejscu, od podstaw.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
163 | 4.6 / 5 | |
26 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek | - |
Wtorek |
06:00–15:00 |
Środa |
06:00–15:00 |
Czwartek |
06:00–15:00 |
Piątek |
06:00–15:00 |
Sobota |
06:00–15:00 |
Niedziela | - |