Piekarnie - Osjaków
oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
Piekarnia Gocek S.C. mieści się przy ulicy Uniejowskiej 12 w Sieradzu. Piekarnia ta czynna jest przez trzy dni w tygodniu, w poniedziałki w godzinach od 8 do 16, a we wtorki i środy od 5 do 16. Jest to nowoczesna piekarnia, która działa jednak w dużej ...
Laureaci
Piekarnia M. J. Strzała znajduje się w Wieluniu przy ul. Młodzieżowej 7. Zakład piekarniczo-cukierniczy jest otwarty od poniedziałku do soboty od 7:00 do 16:59.
Piekarnia M.J. Strzała jest producentem szerokiego asortymentu wyrobów piekarniczych oraz ...
Laureaci
Piekarnia pana Czesława Cela już od dłuższego czasu funkcjonuje na rynku usług piekarniczych w miejscowości Piotrków Trybunalski. Bardzo łatwo można ją odnaleźć, ponieważ znajduje się na reprezentatywnej ulicy tego miasta - Jerozolimskiej 17. W tej piekarni ...
Laureaci
Mar-Mi. Piekarnia to tradycyjna piekarnia, która jakość swoich usług wywodzi z dużego doświadczenia na rynku piekarniczym i prawdziwie tradycyjnego podejścia do sztuki wypieku. Sklep firmowy znajduje się w Łodzi, przy ulicy Powojowej 24. Znajdziemy tam ...
Laureaci
Juk-Sas. Piekarnia i młyn to przedsiębiorstwo, które znajduje się w Pęczniewie, w województwie łódzkim, w powiecie poddębickim. Piekarnia zajmuje lokal w samym centrum miasta, tuż przy Urzędzie Gminy, przy ulicy Rynek 5.
W Juk-Sas Piekarni i młynie ...
Laureaci
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe AGA istnieje od 1996 roku i zajmuje się kompleksowym zaopatrzeniem: cukierni, piekarni, lodziarni, gastronomii, masarni jak również pralni. Posiadają pełny asortyment do tych branż. Oferują towary z grup: aromaty, barwniki, ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia Putka znajduje się, między innymi w Łodzi, przy ulicy Piotrkowskiej 193. Jest to piekarnia z tradycjami, które sięgają 1918 roku. W ofercie Piekarni Cukierni Putka znaleźć można wiele rodzajów chleba, bułek, bułeczek oraz wyrobów ...
Laureaci
Piekarstwo-Cukiernictwo Jaś i Małgosia Łódź (ul. Łagiewnicka 42) to firma, której tradycje sięgają roku 1925. Wtedy Pan Franciszek Romanowski, świeżo upieczony absolwent szkoły piekarniczej, zdobył zawód piekarza. Dzisiaj, oprócz pieczywa białego i ciemnego, ...