Pracownia Cukiernicza "Zagoździński" jest zlokalizowana w Warszawie, przy ul. Górczewskiej 15. Specjalnością cukierni są pączki. Są one przygotowywane według tradycyjnej receptury, wyrabiane ręcznie, wyłącznie z naturalnych składników. Do smażenia pączków używany jest smalec. Jako nadzienie służy marmolada wieloowocowa, Cukiernia działa na rynku już od 1925 roku. Założona została przez p. Władysława Zagoździńskiego. Pączki dostępne są z dodatkiem lukru lub cukru pudru.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
276 | 4.7 / 5 | |
322 | 4.9 / 5 | |
tripadvisor | 12 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek | - |
Wtorek | - |
Środa | - |
Czwartek | - |
Piątek | - |
Sobota | - |
Niedziela | - |